Az igazi Glam Rock lány illata Gaultier szerint – Ma Dame Rose?n Roll

Franciaország polgárpukkasztó fenegyereke, Jean Paul Gaultier az egyik legnevesebb divatkreátor pár éve előrukkolt parfümjeivel. Az első, azóta legendássá vált Classique megjelenése óta számtalan  változatban éledt újjá. 2008-ban azonban Gaultier egy merész húzással megcélozta a fiatal, lázadó, egyedi és korlátok nélküli fiatal nőket, nekik ajánlva a Ma Dame (Én Hölgyem) illatot, mely hatalmas sikert aratott világszerte. 2009-ben a Ma Dame sorozat újabb darabjával jelentkezett a divatkreátor, amelyet kifejezetten rockos, bohém nőknek, lányoknak készített.

madame rosenroll

A Ma Dame illatok arca a világhírű topmodell, Agyness Deyn lett, aki Gaultier új múzsája lett Madonna után. Agyness maga is extravagáns, vagány, rockos lány, éppen ezért tökéletesen jeleníti meg a Ma Dame-lányt.

A Ma Dame Rose ?n Roll a harsány rózsa és a buja gránátalma tánca, melyet a narancs friss, egzotikus  illata indít, a pézsma füstössége és a virginiai cédrus fanyarsága tart porondon. Igazi karakteres illat, viselője nem maradhat észrevétlen. Kiváló illat azoknak, akik egy feltűnő illatra vágynak, akár hétköznapokban, akár esti programokhoz, áttáncolt éjszakákhoz.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter