Avon parfümújdonságok: Femme & Homme Exclusive

2014-ben debütált az Avon Femme és Homme illatpárosa, mely népszerű lett az Avon parfümök között. Az illat új generációja megérkezett, 2017-ben egy exkluzívabb kiadással kívánják megcélozni a trendkövető vásárlókat.

A Femme Exclusive exkluzivitása a a feketeribizli likőrben rejlik, amely mint fő alkotóelem jelenik meg az illatban. A Creme de Cassis igen népszerű francia likőr, számos koktél alapja, 1841-től ismert a felhasználása. Napjainkban igen divatosak a gourmand jegyek, köztök is a különféle alkoholok, így nem meglepő, hogy exkluzív jegyként jelenik meg a Femme Exclusive-ban. Maga az illat virágos-orientális, igen erős vaníliás esszenciával, melyek köré erőteljes virágos jegyeket körítettek. Nem mondanám merész alkotásnak, de kétség kívül a feketeribizli likőr jelenléte üdítő az illatban.

Fejjegy: creme de cassis, körte, mandarin

Szívjegy: vaníliavirág, jázmin, magnólia

Alapjegy: fekete vaníliaessencia, pézsma, indiai szantálfa

A Homme Exclusive nagyon klasszikus illat, meg is lepődtem, hiszen egy trendibb változatot vártam. Abszolút a leghagyományosabb férfiillatot kapja az, aki ezt választja, első benyomásom az volt róla, hogy olyan az illata, mint a klasszikus borotvahabé, amelyet apám használt, és amit sihederként mindig elhasználtam, amikor a lábamat borotváltam 😀 Friss, fűszeres és aromás parfüm, benne élénk kardamom, citrusok és menta, valamint a klasszikus vonalért felelős zsálya és rozmaring. Emlékeztet a Carven Pour Homme illatára (fekete üveg).

Fejjegy: grapefruit, menta, kardamom

Szívjegy: rozmaring, zsálya, szerecsendió

Alapjegy: haiti vetiver, balzsamos szuhar, tonkabab

Már kaphatóak az Avon online oldalán, most akciósan 3099 és 2999 Ft. Katt a szövegre!

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter