Avon februári újdonságok

Nagyon klassz kis Avon újdonságok érkeztek hozzám februárban, akadt közöttük régi ismerős, és kifejezetten kellemes meglepetés is!

A már jól ismert darab a kakaóvajas testápoló, csak most giga (750 ml) méretben és cuki Valentin-napi köntösben kapható. Családilag kenegetjük, de már ti is biztos ismeritek, az egyik legnépszerűbb Avon Care termék!

A nagy meglepetést a Mesmerize Mystique Amber okozta. Kifejezetten meleg, buja ámbraillat, puha, mint egy kasmír sál, sehol agresszív felhangok vagy sikítóan erős virágok (pedig van benne jázmin, de most nem ordít), csak finoman fűszerezett balzsamos ámbra. Kifejezetten jól esik most viselnem, olyan bújós, meleg pulcsis-kakaózós illat. Adjatok neki egy esélyt! Egyébként érdemes a Mesmerize sorozatra odafigyelni, klassz kis keleties darabok bukkannak fel benne.

Nagyon háklis vagyok szemkörnyékápolók tekintetében, majdhogynem semmi nem felel meg, szóval nálam nehéz megugrani a mércét, de két lényeges kritérium van: ne csípje a szemem, és tegye a dolgát 😀 Sajnos akármennyire is próbáltam szeretni a sötét karikák ellen hivatott dupla tégelyes Even Texture & Tone szemkörnyékápolót szeretni, de tudtam. Csíp! Mindkettő csíp, és nem is kicsit! Tudom, ne kenjem bele a szemembe, de egyszerűen nekem már van egy mozdulat a kezembe, és ennyi év után nem tudom levetkőzni. Egyébként nem lenne rossz darab. Az ötlet jó, hogy két különböző hatóanyagot dolgozunk a szem alá, a kivitelezés nem mindig kényelmes, de én 2 hét használat után tényleg észrevettem, hogy mintha a szemem frissebbnek tűnne. Csak a fránya csípés ne lenne…

Az Avon termékeket megtaláljátok az Avon hivatalos oldalán!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter