Avon Attration – a vonzó illatpáros

A körülötted lévő világ megszűnik. Semmi más nem számít, csak Ti ketten. Egy láthatatlan erő tart össze Titeket. Tagadhatatlan és mágneses vonzalom. Ez maga a csábítás. Úgy terveztük meg ezt a parfümöt, hogy még közelebb hozzon Téged és a kiszemelt férfit. A csábító szeder, a férfi kölniben szintén a szívjegyben található, mágnesesen vonzó pézsma és a vaníliával megbolondított ámbra tartós illata ellenállhatatlanná tesz.”

2016-01-23 13.33.49

Igazi díjnyertes parfümmel köszönjük a báli szezont, ahol végre a legdögösebb illatok kapnak főszerepet, merthogy az Avon Attration női illat nyerte meg az első helyezést a a Joy Prix de Beauté versenyben. De bárhol rákeresek, mindenhol szinte csak elismerő szavakba botlok, a parfümhasználók szeretik ezt az illatpárost. Úgyhogy alig vártam, hogy tesztelhessem.

Avon-attraction1

Ha valaki annyira bátor, hogy Vonzerő néven ad ki parfümöt, biztos tudja, hogy az elvárások ilyenkor magasabban vannak, mint általában, mert ki nem szeretne vonzóbbá válni, akár egy illat segítségével is. Az Attraction Her amilyen “egyszerű” az összetevőket tekintve, annál karakteresebben él a bőrön. Fekete szeder, pézsma és ámbra. Egyszerű nem? Csak éppen az adagolás, az arányokkal való játék az, amitől izgalmas ez az illat. Mert a szeder itt cseppet sem gyümölcsös kis semmiség, igaz, nem is kerül úgy előtérbe, mint az ámbra meg a pézsma, melyek szinte nélkülözhetetlenek a parfümös kompozíciókból. Csak akkor esik le az állunk, amikor szembejönnek hatalmas dózisban, megmutatva, hogy milyen az édeskés, púderes ámbra és a szexis-meleg pézsma. A szeder itt kevésbé savas, fanyarkás, inkább gömbölyűen édeskés, nekem áttetszően mézes illatú, kifejezetten jól dolgozik össze a pézsma-ámbra párosával. Meg kell hagyni, valóban lehengerlő illat, van benne valami, amire az ember felkapja a fejét.

avon attration parfümDe! Bevallom nektek, az illatpáros közül az Attration Him volt az, ami elsőre megragadott. Meglepően komfortos, kellően férfias, de nem tolakodóan, kevésbé markáns, inkább elegáns illat. Természetesen egyből muszáj volt a páromon tesztelni. A pézsma ebben az illatban is főszerepet játszik, de a szeder helyett a gyömbér ad egy kis csavart, friss, felcsendülő hangot az illatnak és istenien puha-száraz fás aromák folytatják a táncot. Szép, letisztult, nem túlkomponált illat, ideális olyan férfiaknak, akik nem vetik meg az eleganciát, célratörőek és a női nem tisztelői. Szerintem ajándéknak is tökéletes!

Andrea



2 thoughts on “Avon Attration – a vonzó illatpáros”

  • Éppen pár órája próbáltam a mintát, és nagyon elégedett vagyok vele. Pont egy ilyen nőies, elegáns, klasszikus alkalmi illat hiányzott még a gyűjteményemből. Még ma megrendelem. 🙂

  • SZép illat, de engem jobban elragadott a nöi Attration parfüm, szép harmóniát alakit a pézma, vanilia és a feketemálna, a férfi szerintem hagyományos Avon illat.engem nemszólitot meg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter