Atelier Cologne, a niche kölni

“Az Atelier Cologne művészi irányt vett. Lelkünk, érzelmeink és az élet költészetének állandóan változó természetéből inspirálódva a márkát közelebb hozzuk a természethez, a kézművességhez és a művészethez. Fedezze fel újra az Atelier Cologne-t márkafilmünkben, amely hagyományos francia tudásunkat egy új művészi irányzaton keresztül mutatja be. Illatos költészet, a természetből, hogy felfedje belső természetét.”

Senkit ne tévesszen meg a Cologne/Kölni elnevezés. Az Atelier Cologne darabaji egytől egyig minimum EDT töménységű illatok, köztük jó pár már most kult illatnak számít. Azt gondolnánk, hogy a kölnit csak nyáron érdemes használni, az Atelier Cologne esetében ez szóba sem jöhet. Tökéletes illat télen-nyáron a Rose Anonyme, amely egy csodás komplex rózsás illat elképesztő sillage-zsal. A márka másik ikonikus illata a Vanille Insensée, amelyben a madagaszkári vaníliát korianderrel és lime-mal fűszerezték.

A Collection Rare sorozatban a természet komplexitását ünneplik: mély kifinomultság, fényűző illatok, hatásos aura. A Collection Rare Santal Carmin uniszex parfüm. Franciaországban készült, 1%-ban természetes eredetű összetevőkkel.
Személyes elégedettségre törekszik. Minden kihívással együtt jár a tapasztalat. Te is tudod. De néha az elég is elég. Szükséged van egy kis szünetre, hogy átgondold, mit is akarsz valójában az élettől. És hogy kit akarsz benne. Ebben a pillanatban egy meleg, fás illat készenlétbe helyezi a gondolataidat. Hirtelen ellazulsz. Gazdag és mély, az Atelier Cologne Santal Carmin faparfümje kellemes érzéseket kelt. Az Ausztráliából származó szantálfából, az Olaszországból származó bergamottból és a Közép-Amerikából származó guaiacfából készült uniszex parfüm segít magabiztosnak és kényelmesnek érezni magad. Ez az érzéki illat lágyságot és kerekséget kölcsönöz személyiségének.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter