Amit nagyon várunk..Galliano Parlez-Moi d’Amour

Parlez-Moi d’Amour! – Beszélj nekem a szerelemről!” Ismerős valakinek ez az Edith Piaf sanzon? John Galliano-t megihlette ez a dalocska, és üvegbe öntötte. Már maga az üveg is megér egy kis figyelmet, hiszen egy kis levelet formáz, melyben a Galliano által megálmodott “szerelmet” kapjuk. Hogy miből is áll a designer szerint a szerelem? A fejjegyben bergamot, gyömbér és áfonya, a szívjegyben rózsa és jázmin, az alapjegyben pedig ciprus, pacsuli és pézsma. Kifejezetten édes, romantikus, fiatalos illatnak tűnik. A parfüm arca Galliano új műzsája, Taylor Momsen, aki a Gossip Girls sorozatban is játszott

Akinek sikerül kipróbálnia, írjon nekünk beszámolót!:)

 

 



1 thought on “Amit nagyon várunk..Galliano Parlez-Moi d’Amour”

  • Szerintem nem nagyon van rajta mit várni.:( Nekem már tavaly tavasszal volt egy üvegem ebből az edt változatból, de gyorsan meg is váltam tőle. Egy “buta” gyümölcsös, nagyon kislányos illat, sampon szerű leszáradással. Az üveg szép, aztán annyi…:-)) Már az edp változatból is volt mintám, az sem tetszett. Az meg egy Escada szerű gyümölcs kosár, ami unalmas és nagyon édes. 13-14 éves lányoknak venném ajándékba. Azért az Eau Fraiche változatot kíváncsian várom, hátha tud valami újat mutatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter