6 izgalmas parfümújdonság a tökéletes nyári élményekhez

Tudom, tudom, mindig úgy kezdem az újdonságértesítőt, hogy annyi az újdonság (napi 6 új parfüm…őrület), amit ember nem tud követni, most sincs ez másképp sem, úgyhogy elhatároztam, a mostani posztban csak olyan parfümök jelennek meg, amelyek már kaphatóak is itthon, villámkezű parfümkedvelők akár már 1-2 nap múlva használhatják is! A következő válogatásban olyan nyári újdonságokat szedtem össze nektek, amelyek garantáltan nem jönnek veletek szembe az utcán, de biztos, hogy sokan meg fogják kérdezni, mi ez az izgalmas illat. 🙂

6 izgalmas parfümújdonság parfümblog

Tommy Hilfiger Tommy Girl Citrus Brights

A cuki kis Tommy Girl körülbelül 16 éve nagy kedvencem, minden nyáron kipróbálom a “summer” változatait, és párat már vettem is. A legújabb Citrus Brights szó szerint pezseg a bőrön: citrom, bergamott, vizes jegyek finom és puha szantálos-pézsmás alapokon egy csipetnyi borssal.

citrus brights

Kenzo Totem Orange, Yellow, Blue

A Kenzo idén tavasszal nagyot gondolt, és 3 uniszex parfümöt dobott piacra, a totális szabadság, szabad szellem és pozitív energia jegyében. A frissesség, energia és érzékiség három illata már nálunk is elérhető. Az Orange a narancs, a kakaó és a vetiver hármasával a vitalitást, életenergiát képezi le, míg a Yellow egy zöld teás-citrusos illat bőrös-fás alapokon, a frissesség megtestesítője. A Blue pedig mindent tartalmaz, amit egy érzéki parfümnek tartalmaznia kell: karamell, pisztácia, tonkabab, ananász és gyümölcsök. Izgalmas sorozatnak találom, érdemes lecsapni rá!

kenzo totem parfümök

Donna Karan DKNY Summer Edition 2016

Gondoltátok volna, hogy a népszerű DKNY már 1999 óta megtalálható a parfümériák kínálatában? Az pedig külön érdekes, hogy legalább 15 fajta változata jelent meg azóta, de a nyári változatok mellett sosem tudtam elmenni úgy, hogy ne próbáljam ki őket, ráadásul egy kedves barátnőm kifejezetten csak ezeket használja nyáron, így muszáj képben lennem. Az új, 2016-os változat a koktélok erejével vesz le bennünket a lábunkról: sorbet és barackos Bellini koktél púderes körítésben, valami ritka élvezetes párosítás, ami istenien muzsikál a nap csókolta bőrön.

dkny summer 2016 parfüm

Givenchy Play In The City

Bár 2013-as megjelenésű az új Play, én most találkoztam vele (szóval újdonság:) ), és rádöbbentett, hogy olyan kevés szó esett a Givenchy Play sorozatáról a blogon. Nekem alapvetően tetszenek az illatai, de az üvege valami borzalmasan mű, játékparfümnek tűnő valami, ami  miatt nem tudok megbarátkozni velük. Az új PLay In The City igazi vibráló városi illat azok számára, akik nyáron is az érzékiségre, bűvöletre szeretnék fektetni a hangsúlyt. Vörös áfonya, édesgyökér, amyris, tiaré virág és sok-sok puha pézsmás-fás jegy vaníliával. Igazi vadmacska illat!

Cartier Baiser Volé Eau de Parfum Fraiche

A Cartier nagy sikerű Boiser Vole illatának nyári változata kifejezetten azok számára készült, akik az anyaillatot szeretik és használnák, csak éppen egy könnyedebb, frissebb verzióban kívánják használni azt a melegebb időkben. Sikkes, kifejezetten irodai környezetben is helytálló illat.

baiser vole fraiche parfüm

Jimmy Choo Illicit Flower

Elképesztően nagyon robbant a cipőcsászár parfümmárkája a piacon, konkrétan minden második nő minimum egy JC parfümöt már ellocsolt magára. Legújabb illata, az Illicit Flower az abszolút mai parfümtrendeket követi: púderes-fás-pézsmás illatú, amelyben a virágos jegyek a púderes-édeskés-éles határán mozogva adják a kompozíció ultra nőies hatását. Rózsa, narancsvirág, grapefruit virág szantálos-kasmíros-pézsmás puhaságon egy jó nagy adag zamatos és érzéki barackkal. Trendi nőknek kötelező.

Jimmy_Choo_Illicit_Flower_PR_Zlozka.indd

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter