s.Oliver Superior Intense Blue – parfümújdonság

s.Oliver Superior Intense Blue – az illat, amely biztonságot, erőt és hagyományt kölcsönöz a férfiaknak. Az illatbestseller s.Oliver Superior új változata intenzív jegyeket egyesít a személyes kisugárzással, és minden élethelyzethez illeszkedve kiegészíti a mindennapi megjelenést.

Intenzív illat a határozott megjelenéshez

s.Oliver Superior Intense Blue egy erőteljes, aromás illat. A fejillat egy pezsgő citromot tár fel, amelyet erőteljes kardamom és fekete bors kontrasztál. Ezt a levendula, geránium és a fás-édes cédrusfa aromás hatása egészíti ki. Az alapjegyek az ambriás érzékiség ünnepe: fás vetiver, mély labdanum és érzéki borostyán.
Fejjegy citrom, kardamom, fekete bors
Szívjegy geránium, levendula, cédrusfa  
Alapjegy vetiver, ladanum, borostyán

Modern dizájn

A dizájn elegáns megjelenésével az intenzív illatváltozatban is tükrözi az s.Oliver Superior életstílus világát: Egy nehéz üvegflakon díszes kupakkal, amely kifinomult stílust sugároz. Az új, mélykék szín extravaganciát és intenzitást közvetít. Az ezüstös díszítés és a gondos dombornyomás – mind a flakonon, mind a dobozon – a klasszikus illat alapján különösen férfias és maszkulin megjelenést kölcsönöz az s.Oliver Superior Intense Blue-nak, ezáltal optikailag is kiemelve az illat erejét.

A sikeres s.Oliver márka Az 1969-ben Würzburgban alapított s.Oliver Európa egyik vezető divat- és életstílus vállalata. Trendmárkaként az s.Oliver következetesen a mai életérzésnek szenteli magát: Az autentikusság, szenvedély és spontaneitás divaton keresztül kapják meg a korukhoz illő kifejezésüket. Az új illatváltozat, az s.Oliver Superior Intense Blue, intenzív kiegészítője minden alkalomra egy felejthetetlenül erős megjelenésnek. Az illat kiegészíti az ápolt, divatos megjelenést, és vibráló eleganciát sugároz – ideális társ, hogy erőteljes benyomást keltsen a mindennapokban!

Már kapható a drogériákban, parfümériákban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter