Estée Lauder Bronze Goddess L’Eau de Lumiere – parfümújdonság

Ez csak egy figyelmeztető arra, hogy áprilistól lehet készíteni a pénztárcákat: jön a 2023-as Bronze Goddess kollekció!

“Elme. Test. Napfény.

Engedd, hogy Lumière bronzistennő elvigyen téged. Ölelje magához a trópusi paradicsom melegét ezzel az érzéki illattal, amely éppoly pihentető, mint amilyen csábító. Egy távoli, buja sziget frissessége elevenedik meg a frangipani illatával. Enyhén gyümölcsös és rózsás jelenléte egy napfelkeltét idéző táj képét festi.

A Bronze Goddess jellegzetes női érzékisége az illat szívéből sugárzik, ahogy a gazdag, egzotikus jázmin Sambac a citromlevél és az olasz mandarin jegyeinek fényességével találkozik. A kókusztej friss illata tovább idézi az eredeti Bronze Goddess illat lényegét. Az álmodozó tubarózsa és a földes kristálymoha jegyei elmélyítik az illat alapját, míg a borostyán meleg jegyei életre keltik az egészet. Ez a felejthetetlen kombináció együttesen olyan úti célt teremt, ahová újra és újra vissza akarsz térni.

Az Estée Lauder Bronze Goddess L’Eau de Lumière 50 ml-es Eau de Parfum kiszerelésben lesz kapható. Keressétek áprilisban.”

Na, szóval tudjátok, hogy minden évben megveszem. Úgy 80%-ban be is jön, pl a tavalyi Nuit nem. De ezt érzem, hogy imádni fogom* 😀

*mindig ezt érzem, és ezt mondom…



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter