Avon decemberi újdonságok

Egy kis szünetet tartottam az online világban karácsony időszakában – nézzézek el nekem, de szeretném, ha az új esztendőben sokkal több illatos tartalmat tudnék nektek adni. Pótolom máris egyik posztomat, amit a decemberi Avon újdonságokról terveztem írni.

Három új illat érkezett tesztelésre az Avontól decemberben. Az egyik az örök kedvenc Far Away j verziója volt. Nagy reményekkel bontottam ki, hiszen annak idején, amikor az ős-Far Away a piacra került, nagyon szerettem. Sajnos a Far Away Beyond nálam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Valóban “messze túl van” az alapillaton, nyomokban azonban felfedezhető benne a Far Away DNS-e, de nekem ez sajnos kevés. Az a fránya plasztikus jázmin, ami sok Avon illatban fellelhető, itt is főszerepet kapott, ráadásul a most divatos erőszakos fás-vaníliás-száraz jegyekkel egyetemben. Nekem kissé agresszív, erős illat, sehol a Far Away játékossága, puhasága. Nagyon tartós az illat egyébként, aki szereti a Good Girl és a füstös vanília vonalat, annak érdemes egy próbát tenni vele.

Annál kellemesebb meglepetés volt az Artistyque sorozat két új darabja! Tényleg őszintén mondom, hogy ínyencebb rajongóknak ezzel a sorozattal érdemes próbálkozni, hiszen kifejezetten művészi, magasabb színvonalú parfümök jelennek meg e vonal neve alatt. A Monet kollekciót Claude Monet mester által festett virágok ihlettek. A parfümőr Monet giverny-i kertjébe utazott, hogy megörökítse az ikonikus virágok illatát, és olyan finom parfümöket készítsen belőlük, amelyek Monet híres festményét, a Giverny-i kertet keltik életre. A kollekciót Nathalie Lorson, a világhírű parfümkészítő mester, az egyik első női parfümőr készítette.  “Örülök, hogy az Avonnal együttműködve életre kelthetem Monet Giverny kertjének fenséges és ikonikus virágait. Alig várom, hogy az emberek maguk is megtapasztalják a varázslatot. Nem magamnak csinálom ezt a munkát – az igazi célom az, hogy megérintsem az embereket. ”

Avon Artistique Nymphea Lumiere

“A fénnyel és színekkel teli, virágos, vizes mesterműben a lótuszvirág, a tiszta pünkösdi rózsa akkord és a szőke fák finom érintése a híres festő, Monet által alkalmazott technikák kifejezésére szolgál.”

Bájos, könnyed, légies, mint a virágok kelyhén összegyűlt harmatcsepp. Nagyon szépen összesimult jegyek, harmonikus összhang, vidám, nőies hangulat. Gyönyörű virágos, tavaszi illat.

Avon Artistique Wisteria Sublime

“Ez az álomszép illat a wisteria virágzó szépségét ötvözi a kapucinus friss kerti érzésével és krémesen lágy pézsmaillattal. Gazdag textúrájú és mélységű, ez a vibráló illat Giverny híres hídjához repíti Önt.”

Ártatlan, friss és élénk pézsmás lilaakác illat. Finoman édeskés, valódi virágillattal kecsegtető darab, rendkívül bájos és romantikus. Rendkívül jó az egyensúly a tiszta, ropogós pézsma és az édes akácillat között, egyik sem nyomja el a másikat, a sarkantyúka virág leheletnyit fűszeres-zöld karaktere üdítően élénk és friss. Üde, virágos illatok rajongóinak ajánlom.

Itt tudjátok megrendelni őket: https://avononline.avon.hu/

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter