A hónap illata – szeptember

Az ősz nagy dobása a Jean Paul Gaultier újdonsága, a Classique Intense névre hallgató parfüm, így hát mi más lehetne szeptemberben a hónap illata, mint ez. Az illat parfümőre a híres Francis Kurkdjian, aki az 1993-as Classique-ot értelmezte újra, meghagyva annak fantasztikus nőiességét, hozzáadva egy nagy adag modernitást és vagányságot. 40%-ban meghagyta a régi illatot, összetevők, és 60%-nyi újdonságot tett hozzá, az eredmény pedig fenomenális lett.

JPG-Classique-EDP-Intense-2

Telt, mély, simogató, púderes-virágos őszi illat született, mely gyönyörű, elegáns csomagolást kapott. Maradt a szokásos női testet megformáló üveg, gyönyörű aranyló fűzőben. Érzékiség és luxus árad, mind az üvegből, mind az illatból. Én kifejezetten örülök, hogy a csillagánizs és a tubarózsa ebben az új változatban nincs benne, az illat gazdagsága így is megmaradt, ám sokkal hordhatóbb lett, sokkal több emberhez szól, mint a régi változat. Az illat édes, gourmand jellegű, pont amilyen illatok után a hűvösebb időben egyre jobban vágyakozunk. Sokan szeretik a szeptembert, nekem ez a hónap már a nyár végét jelenti és rendkívül lehangolónak találom?.talán ha végig 30 fok lenne napsütéssel, akkor megszeretném. Na de nézzük a rosszban a jót, előkerülhetnek az ilyen fincsi, édes illatok, mint a Classique Intense. A fejjegy összetevői még a nyarat idézik, hisz vidám, frissítő gránátalma és tiaré virág került bele. Intenzív nőiességéről, enyhén orientális illatvilágáról a rózsa, jázmin és narancsvirág gondoskodik. Ezeknek a virágoknak köszönhetjük, hogy ez az illat jó kedvre derít, még ha hűvösebb is van és rövidülnek a nappalok, mégis optimizmust sugároz és mosolyt csal arcunkra.

o.26385

Az illatra a koronát az alapjegy vaníliája és pacsulija teszi fel, amiből jócskán került bele. A végeredmény nagyon tetszik, mostanában nem találtam olyan új, édes illatot, ami kedvemre való lett volna, de a Classique Intense végre meghozta amit vártam. Nem nehéz, nagyasszonyos, mint pl. a JPG Madame, amit személy szerint ki nem állhatok, hanem édessége és extra tartóssága ellenére, vidám, szexi, kacér, mégis fiatalos. Induljon hát ilyen játékos hangulatban az ősz és ez a nagyon ?nem szeretem? hónap, a szeptember.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter