Beauty-percek: Lush Bridgerton kollekció

Legkedvesebb nyájas olvasó!
Ha nem vagy Bridgerton rajongó, akkor is olvasd végig a cikket, ha pedig Brigerton rajongó vagy, akkor garantálom, hogy a pénztárcád fog zokogva könyörögni, hogy kapcsold ki a netet legalább pár hétig! Csak kapkodom a fejemet az utóbbi hónapok megjelenései kapcsán: a Lush kreatívjai igazán kreatívak, és jobbnál jobb kollabok születnek – ó anyám – amiért nagyon hálás vagyok!

Szóval Bridgerton, a legújabb romantikus-erotikus könyvek és az ebből készült sorozat, amely letaglózta a fél világot…na jó, javarészt a hölgyeket. Ki ne szeretne lemerülni egy kosztümös-szerelmes történetben, amely erősen hajaz az oly imádott Büszkeség és balítélet hangulatára, legalábbis a szexis pasi szereplőket illetően. Ha ezen túljutunk, akkor imádni való a sorozat stílusa: mesterien keveri a modern elemeket a 18.századi romantikával. A Lush ezt a hangulatot ragadja meg, szerintem nagyon klasszul, és a beauty rajongók megőrülnek a legújabb Lush darabokért. Nézzük sorra a kedvenceimet:

See and Be Seen krémszappan

Ha azt mondom, hogy ez a szappan valami zseniális, akkor még nem tudtam eléggé fokozni azt, hogy mennyire jó! A kollekció abszolút ékköve! Az illata leginkább a Rose Jam-hez hasonlít. Édeskés rózsa citrom sorbettel, friss, aromás, romantikus, bájos. A szappanból pedig minimális mennyiséget kell a bőrön felhabozni a pihe-puha hatásért. Imádom!

Creme Anglaise testápoló

Mandulás bőrbársonyító testápoló, elképesztő mennyiségű olajjal és balzsammal. Illata nem kérdés, hogy isteni krémes mandula. Kis mennyiség is csodákra képes.

Bridgerton parfüm

Nos, az illat nagyon megosztó, de aki ad egy esélyt a parfümnek és a bőrére fújja, az garantáltan beleszeret!

“Esküvői csokorhoz méltó édes virágillat a romantikus hangulat jegyében. Mi sem mond el többet erről a termékről, mint hogy parfümkészítőnk, Emma Vincent a saját esküvőjére készítette. Bódítóan szerelmes virágillat egy hobbikertnyi mentával, zsályával és rozmaringgal. Mintha csak egy zöldellő domboldalon sétálnál a kápolna felé!”

Az esküvői illatnak készült illat valóban frissen szedett vadvirágok és gyógynövények illatát idézi: vad és nyers kakofónia. S hogy szimfónia hogyan válik belőle, azt ki kell várni! Harmonikus zöldes gyógynövényes hangulatú illattá szelídül, ami abszolút hozza nekem a korai vibe-ot.

Bee testápoló balzsam

Nagyon szeretem ezeket a szilárd masszázstömböket, istenien hidratálnak, tele vannak vajakkal. Itt sincs másképp, kakaóvaj és mangóvaj egy nagy adag mézzel. Nagyon népszerű!

Two Families fürdőbomba

A két oldal egyesül: két, egymást tökéletesen kiegészítő illat, melyek csak úgy pezsegnek a vágytól a bőrpuhító és megnyugtató kakaóvaj ölelésében.

Colour, Clarity, Carat, Cut fürdőbomba

Engedj egy nagy kád meleg vizet, és dobd bele ezt a szezonális gyöngyszemet, majd nézd, ahogy pompás színekkel, káprázatos ragyogással és vidám citrusos illattal táncol a vízen. A citrus feléleszti az elmét, az édes benzoégyanta pedig elkápráztatja az érzékeket.

Kapható még a boltokban és a Lush online webshopjában!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter