Baldessarini Bella Lilac Diamond – parfümújdonság

Baldessarini Bella Lilac Diamond magabiztosságot sugároz, és mágikus aurájával mindenkit elbűvöl: ez az illat a ragyogó nőiességet ragadja meg, amely az időtlen elegancia inspiráló megjelenését testesíti meg. Az új, virágos-orientális-gyümölcsös illat bővíti a „Bella Italia” vonal lenyűgöző illatgyűjteményét, és csábító módon egészíti ki a Bella és Bella Absolu már meglévő, lenyűgöző aromáit. Az Eau de Parfum 2024 szeptemberétől lesz kapható az üzletekben.

Egy különleges, vonzó illat

A Bella Lilac Diamond egy gyümölcsös, édes fejillattal nyit, amely modern karaktert ad az illatnak. Illatos ibolya elegáns, púderes jegye kíséri – akár a csábító vörös rúzs eleganciája. A magnólia, a jázmin és a rózsa virágcsokor lehetővé teszi a szívjegyek ragyogását, mely egyszerre pompás és finom. Az alapjegyet érzéki vanília és puha fás jegyek teszik teljessé, amelyek csábító és hosszan tartó nőies illatot hagynak az éjszakai levegőben.
Fejjegy mangó, málna, ibolya
Szívjegy jázmin, magnólia, rózsa
Alapjegy vanília, barna cukor, fás jegyek

Egy dizájn a nagy belépőhöz

A Bella Lilac Diamond igazi megjelenést kölcsönöz viselőjének: a finom lila színű, elbűvölő üvegpalackot gyémánt alakú kupak koronázza meg, és nem csak kecsességet sugároz, hanem tökéletesen harmonizál a nőies és ellenállhatatlan illattal. A szín a női jelenlét minden árnyalatában megtestesíti a csillogást – egy kis titokzatos aurával párosítva. A Bella Lilac Diamond felirat fémesen csillog, és kiemelkedik a csillogó felületen. Egy elbűvölő dizájn, amely otthon is szemet gyönyörködtető lesz!

Baldessarini – egy prémium márka 1993 óta

A kompromisszumok nélküli minőséget és az időtlen eleganciát képviseli: A Baldessarini prémium márkát Werner Baldessarini, a Hugo Boss egykori főtervezője alapította, akinek divatmárkája ma is ismert stílusáról, magabiztosságáról és hitelességéről. Pályafutása csúcsán visszavonult, és tudatosan az idő luxustényezője mellett döntött. Azóta annak szenteli magát, amit szeret: az illatkompozícióknak és a hozzájuk kapcsolódó dizájnoknak saját neve alatt. Ezek mindig is kiváló minőségű és időtálló illatok voltak a férfiak számára. 2021 óta a nők is élvezhetik luxuskompozícióit. A Bella nagy sikerét egy évvel később követte az intenzív illatváltozat, a Bella Absolu és a férfi illat megfelelője, az Uomo. A Baldessarini Bella Lilac Diamond immáron a harmadik női illat, mely egy pazar kompozíció a felejthetetlen, elegáns megjelenésért.

A Baldessarini Bella Lilac Diamond 2024 szeptemberétől elérhető lesz a szaküzletekben, online, valamint a kijelölt áruházakban és bevásárlóközpontokban.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter