4711 Remix Green Oasis – parfümújdonság

Képzeld el: egy vízesés szélén állsz egy vibráló dzsungel közepén. A lábadnál szikrázik a víz, enyhe szellő fúj a hajadba és a levegő megtelik tiszta életörömmel. Az új illatalkotás, a 4711 Remix Green Oasis egy gyümölcsös-virágos keverék, amely Balira visz! Akár új kalandos helyeket szeretnél felfedezni, akár csak egy kis vakációra vágysz, az új 4711 Remix Edition Green Oasis vízi akkordokkal tökéletes nyaralási érzést nyújt.

A tökéletes nyár receptje: boldog – hangos – szórakoztató!

Sikeres sorozatként az illatpolcok elmaradhatatlan részévé váltak a Remix illatok. Az üdítő nyári koncepciók azokat a témákat dolgozzák fel, amelyek a fiatal célcsoportot érdeklik, és nagy népszerűségnek örvendenek. A 4711 Remix illatkollekció 2018 óta ragadja meg a fiatal generáció divatból, zenéből és táncból származó trendjeit.

A 4711 Remix több, mint egy illat, ez egy életérzés extra frissítéssel! 2024-ben a kollekciót a “Green Oasis” nevű gyümölcsös-virágos koktél illattal bővítik, amely elrepít téged egy zöld oázisra Balin. Indulás a szórakozással és kalandokkal teli nyár felé! Az illat: Egy trópusi csobbanás! Ez az illatkeverék a citrom, a sárkánygyümölcs és a görögdinnye pezsgő triójával indul. Életed nyarának üdítő kezdete!

A szívjegyben a magnólia és a gardénia virágimpulzusai egészítik ki az illatkoktélt. A vízi akkordok elmerítenek egy trópusi környezetben a dzsungel közepén. A cédrusfa, a szantálfa és a pézsma kontrasztot és változatosságot biztosít a háttérben, modern hatást hagyva maga után. Egyszerre olyan illat, mint egy gyümölcsös felüdülés, virágos szellő és vízi csobbanás!

Fejjegy: citrom, sárkánygyümölcs, görögdinnye

Szívjegy: szilva, magnólia, vizi akkord, gardénia

Alapjegy: cédrus, szantálfa, pézsma gyümölcsös – virágos – vízi

„A 4711 Remix Green Oasis a boldogság receptje: a napfényes magnólia találkozik a lédús citrommal és az egzotikus sárkánygyümölccsel a végső felfrissülés érdekében. Az illatjegy boldog, hangos és szórakoztató!” – Angéline Leporini, parfümőr



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter