The Body Shop új Eau de Toilette parfümvonala

Tudtátok, hogy a The Body Shop (TBS) 1976 óta közel 75 parfümöt kínált vásárlóinak? A természetes összetevőiről híres környezettudatos kozmetikai cég évről évre megújítja parfümkínálatát, limitált szériákkal, új illatokkal teletűzdelve, ahol a nagy és kedvenc klasszikusoknak, mint például a White Musknak örök helye van. A tavalyi évben jelent meg a Scents of the World sorozat, melyről részletesen már olvashattatok a blogon, idén pedig az új Eau de Toilette sorozatnak örülhetünk, melyek egyszerűen egy összetevő koncentrált illatát tartalmazzák a már megszokott TBS minőségben. Ráadásul a “mono” eau de toilette-k mellé testolaj, testpermet, testápoló és testvaj is vásárolható, hogy teljes legyen az összhang.

The Body Shop Eau de Toilette
The Body Shop Eau de Toilette

Az Eau de Toilette sorozat darabjai:

Coconut

A tiszta és krémes kókusz illatát kölcsönzi a bőrnek, lágy, puha krémes és enyhén vaníliás illata az egzotikus nyarakat idézi.

Mango

A mangó zamata csap fel az üvegből, én a testvaját, tusfürdőjét és testápolóját is imádom, nagyon finoman illatozik a bőrön az édeskés mangó illatának köszönhetően. Gyümölcsrajongóknak nagyon ajánlom.

Moringa

A mézvirág édenkerti illata egyszerre természetes, friss és üdítően nőies. Mint ahogyan egy fehér virágos parfümtől várható, kellően krémes, lágy és nőies.

Pink Grapefruit

Az egyik kedvencem a sok közül ez az enyhén fanyarkás grapefruitos illat, mely nyáron valódi felfrissülést ígér. Egyszerűen felfrissít, lendülettel indítja a napot.

Satsuma

Amit most is használok, az nem más, mint a Satsuma, azaz a mandarin. Versenyt futott a Pink Grapefruittal a “kedvenc” kategóriáért, aztán hajszállal, de a Satsuma lett a befutó, köszönhetően a mandarin egyszerre friss, enyhén édeskés, napsugaras illatának. Ebben a szép időben élmény viselni.

Satsuma
Satsuma

Strawberry

Az édes, finom földieper illata egyszerűen üvegbe foglalva.

Vanilla

Friss, púderes vanília, mely éppen annyira édes és krémes, hogy még a melegebb napokon is viselhessük.

TBS Eau de Toilette-k
TBS Eau de Toilette-k

Keressétek a The Body Shop üzletekben vagy a The Body Shop weboldalon.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter