Sandra Bullock 56 éves, nahát!

Bevallom, egyáltalán nem tartozik a kedvenceim közé Sandra Bullock – bár a Beépített szépség és a Gravitáció jó kis filmek, mégis leborulok előtte, hogy 56 évesen is ilyen jól néz ki! Oké, tudom, más dolga sincs, meg másnak is ilyen könnyen menne, ha ezer ember azon dolgozna, hogy jól nézzen ki. Szóval Sandra 56 éves, lássuk hát, hogy milyen illatfelhőbe szeret burkolózni általában.

sandra-bullock

Clean Clean

Megfigyeltétek már, hogy a sztárok előszeretettel használják a Clean parfümöket? Nos, én is, de éppen az első, Clean az ami nem igazán jön be. De mindenki másnak igen, szóval nem lehet akkor olyan rossz.

Dior Dune

Nos, egy igazi klasszikus, amit el szoktunk felejteni, pedig nagyon jó kis illat. Be is kellene szereznem egy üveggel.

Calypso St. Bath Lea

Egy másik kult parfüm, amit minden sztár előszeretettel használ. Nálunk ismeretlen a márka, sajnos én sem tudtam (még) kipróbálni, ha valakinek sikerült, legyen szíves és írja meg nekünk, hogy mégis milyen! 🙂

Cacharel Noa

Nos, igen! Szerintem a Cacharel egyik kakukktojása – mármint jó értelemben. Igazi jolly joker illat, szép, izgalmas, eredeti és elegáns, kár, hogy kevésbé tartós.

Acqua di Parma Colonia

Az egyébként javarészt férfiaknak szánt klasszikus AdP kölnivíz tökéletes mestermű. Simán használnám én is. Igazi olasz luxuscikk, a szó nemes értelmében.

Annick Goutal Eau du Ciel 

Méltán híresek a tengerentúlon Annick Goutal illatai, igazi sikknek számít használni őket, itthon még kicsit jobban meg kellene ismerni a márkát, hogy ugyanaz az őrület elinduljon, mint külföldön. Az Eau du Ciel egy éteri, angyalszárnyakon libegő virágos illat, érdemes kipróbálni az itthoni parfümériákban is (Madion, Le Parfum)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter